2011-09-23

Sri Lanka, Colombo, lange leve lokaltrafiken?

Da var vi framme i Colombo efter lite om och men. Det blev Tuktuk och lokalbuss hit. Overlag gick det bra, men det staller till det nar inte en sate kan engelska. Manga forsoker, och det ar uppskattat, men sannerligen svarforstatt. 

Vi bor over natten en bit utanfor Colombo aka i utkanten. Trafiken skall vi inte ens tala om. Vardigt Bangkok ar det dock inte, men anda ytterst forvirrande. Lite kul med att det draller av trafikpoliser overallt. Och det ar liksom det dem gor.. draller. Sa lite nyfiken blir man allt pa vad deras arbetsuppgift egentligen gar ut pa. Dirigera trafik? Min gissning med. Men om sa ar fallet misslyckas de miserabelt. Men ingen har strukit med hittils, alltid ett plus.

Boendet idag ar frascht men egentligen for dyrt. Inte vad vi tankte oss men efter tuktuk och lokalbuss (som visserligen var snyggt inredd men fick en att uppskatta strukturen och tidsuppfattningen hos skanetrafiken) var vi helt enkelt for trotta och varma for att borja dividera om saken och leta vidare. Men en natt skall nog ga for sig. 

Nu kurrar min mage mer an vanligt, sa det ar nog dags att hitta nagat att matta den med. Sooooooliga halsningar!

3 kommentarer:

  1. Yeah! Så kul att höra från er :) Gött med billig öl och pooldopp och så vidare. Sjukt att tänka sig hur ni har det där på ett helt annat ställe när jag sitter vid mitt matbord i Malmö ;) Ha de underbart!

    SvaraRadera
  2. Tänka sig att Skånetrafiken får beröm!! Det är dom inte vana vid :-)

    Sköt om er!!

    SvaraRadera
  3. Hej gumman,
    Nu är vi spända på att höra hur det gick med boendet. Är Colombo en stor stad? Vi har bara landat där.... Puss och kram från parenteserna
    PS Farmor hälsar till Dej!

    SvaraRadera